Projecten    Werkwijze    Bureau    Contact
Facebook
 
Met u kennismaken

Is uw idee over een verbouwing of nieuwbouw nog niet helemaal concreet? Dan kunnen wij mee denken en samen met u tot een ontwerp komen. Allereerst is een kennismaking belangrijk om u als persoon of personen enigszins te leren kennen. Idee├źn, moodboards en wensen kunnen worden besproken. Ook een bezichtiging van de locatie en het eventuele bestaande gebouw is van belang voor ons om een goed beeld te krijgen van de situatie.

 

Ontwerp schetsen

In deze fase maken we een ontwerp op basis van uw wensen, eisen en een stukje creativiteit vanuit ons zijde. Het ontwerp kunnen we presenteren en bespreken bij u thuis, per telefoon of mail. Afhankelijk van de situatie.

 

Verfijnen van het ontwerp

Elk ontwerp is te verfijnen, op basis van feedback vanuit uw zijde maar ook vanuit ons zelf. Dit proces zal uiteindelijk tot een beter ontwerp leiden. Wanneer het ontwerp definitief is kunnen we realistische impressies maken van het interieur of exterieur.

 

Realisatie

Wanneer alles naar wens is kunnen we bouwtekeningen gaan maken en alle andere benodigdheden voor de vergunningsaanvraag en offerteaanvraag.